tesztoldal

Bécsi lovasiskola

A lovardát először a Habsburg Monarchia alatt 1572-ben indították el, jóval, a francia Antoine de Pluvinel lovas iskolája előtt, és a legrégebbi a maga nemében a világon. Feljegyzések szerint a fa lovardára először 1565-ben adtak megbízást, de nem készült el egészen 1729-ig mikor VI. Károly császár megbízásából a tervező Joseph Emanuel Fischer von Erlach felépítette a fehér lovardával, mely ma is használatos. Ezt megelőzően, az iskola egy fa arénában működött a Josefsplatz-on. Egy ideig, a lovardát különböző szertartásokra használták, de ma nyitva áll a nagyközönség előtt, akik láthatják a mének a képzését és előadásait.

Show

A program a “Fiatal ménekkel” kezdődik. Ők demonstrálják a képzés első szakaszát, amelyben a ló halad előre, és elfogadja a támogatást. A következő rész a “Az iskola minden lépése és mozgása”, ahol négy teljesen képzett mén mozgásokat hajt végre, beleértve a repülő cserét, átjárót, piruettet, és piaffe-t. A lovakon dupla kantárral lovagolnak, hogy a magas szintű képzésüket bizonyítván. Ezután látható a “pas de deux”, két ló mutatja be az Iskola mozgásait tükörképben.

SZOMBAT

VASÁRNAP

18.30 Kapunyitás

16.30 Kapunyitás

19.00 Bécsi lovasiskola I. felvonás

17.00 Bécsi lovasiskola I. felvonás

Szünet

Szünet

Bécsi lovasiskola, II. felvonás

Bécsi lovasiskola, II. felvonás

Szünet

Szünet

Pályaépítés

Pályaépítés

Fogathajtó VK Kvalifikáló verseny

Fogathajtó VK döntő

Örömmel értesítjük a lovak szerelmeseit, hogy bár a Monarchia Keringő lovas látványszínház előadás 2. kategóriájú jegyei elfogytak, a csoportos kedvezményt kiterjesztettük a 3. jegykategóriára (7800 Ft) limitált darabszámban! 20 fő feletti csoportoknak 45 % kedvezmény!

jegylogobecsi

Tekintse meg programjainkat . Váltsa meg jegyét elővételben!

Kapcsolat

Get Directions

Fill in your address or zipcode to calculate the routeÉlérhetőségek

Sajtó kapcsolat
Bódis Réka – bodis.rekams@gmail.com

Sajtóakreditáció
Bécsi Lovasiskola – Bódis Réka, bodis.reka@brekacom.com
Fogathajtó VK – Fehér Károly, feher.lovakrul@gmail.com

Megközelíthetőség

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, Stefánia út 2.

Támogatok